Inicio » Gastronomia » KUTXACALÇOTADA 2015

KUTXACALÇOTADA 2015

mONTBLANC

El proper dissabte 21 de Març celebrarem la 12º Kutxacalçotada per a tots els treballadors de Kutxabank i les seves famílies.

Aquest any realitzarem l’activitat a la població de Montblanc i visitarem el celler Clos Montblanc situat a Barberà de la Conca.

El Restaurant Mallol està situat a l’entrada de la població i a 1 Km de la sortida de l’Autopista. A part de la calçotada tots els que vulgueu podreu venir a fer una visita i un tast de vins al Celler Clos Montblanc a partir de les 12:00h i seguidament la calçotada a partir de les 14:00h aprox..

El Preu 39€ (Calçotada + Visita celler + 2 Ampolles de Vi Clos Montblanc) a part, entre tots els participants a la calçotada sortejarem diferents regals gentilesa de la DAD de Kutxabank.

MENU 2015

PROGRAMA

Us recomanem a tots aquells que no heu pogut venir mai, que vingueu a passar un dia diferent amb la companyia de la vostra família i els vostres companys de feina, això si, res de parlar de campanyes!!!  

Tots els que vulgueu venir aneu-vos posant amb contacte amb la DAD Catalunya a Barcelona (Quim Calvet o Eduardo Azurza) 93-2600303  o amb mi mateix Enric Vives (5461 TARRAGONA) 977-250510 per anar fent una previsió de participants.

Res més companys, moltes gracies per la vostra atenció i us esperem a la 12º Kutxa calçotada

 —————————————————————————————————————————————————————————————-

Imagen2El próximo sábado 21 de Marzo vamos a celebrar la 12º kutxacalçotada para todos los empleados de Kutxabank y sus familias (parejas, hijos..)

Este año se realizará en Montblanc y el restaurante Mallol está situado en el centro de la población a 1 Km de la salida de la Autopista. La concentración es a partir de las 12:00h en el PK del restaurante para ir todos juntos a visitar las Bodegas Clos Montblanc donde realizaremos una visita de las bodegas y realizaremos una cata de vinos. A partir de las 14:00h nos dirigiremos al restaurante para empezar la calçotada.

El precio de la actividad 39€ (Calçotada + Visita bodega i cata vinos + 2 botellas de regalo) y entre todos los participantes se sortearan diferentes regalos gentileza de la DAD de Kutxabank.

MENU 2015

PROGRAMA

Os recomendamos a todos los que nunca han venido a la Kutxacalçotada, que vengan a pasar un día diferente en compañía de sus familia y de vuestros compañeros de trabajo, eso sí, no se puede hablar de campañas….

Todos los que queráis venir poneros en contacto con DAD Cataluña en Barcelona (Quim Calvet o Eduardo Azurza) 93-2600303 o con Enric Vives en la oficina 5461 TGNA 977-250510

Esto es todo, muchas gracias por vuestra atención y os esperamos a la 12º Kutxacalçotada

 ——————————————————————————————- 

mONTBLANC

Datorren martxoaren 21ean Katalunian gauden kutxako lankideok 12. kutxacalçotada izango dugu “Restaurant El Mallol” Montblan herrian. 

39€ pertsonako menua lankide guztioi helarazten dizuegu pack berezi batekin:

EGITARAUA

  • 12,00´tan: EL MALLOL Restaurant parking´ean
  • 12,30´tan: CLOS MONTBLANC Bodegak
  • 14,00´tan: KUTXACALÇOTADA Bazkaria EL MALLOL restaurant´ean
  • MENU 2015
  • PROGRAMA

Etortzeko interesa duzuenok jakinarazi aurrez telefono bidez (977 25 05 10), 0461-Tarragona bulegoa, Rambla Nova 116, Tarragona. Edo e-postaz (evives@kutxabank.es).

Quim Calvet edo Eduardo Azurza  93-2600303

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s